收日圓的金行,可以快速買大量金塊

金行一街都係,周生生,周大福。有d會肯收人民幣,但收日圓的,原來香港只有一間。

位於機場富豪酒店的uniprecious metal, 為方便外國買實金朋友,設有收美元/日圓服務。令你不用先兌換港元 , 在去買金 ,既省卻了兌換的買賣差價,時間就是金錢。再講,捧住咁多錢週街走都咪話唔驚!

http://uniprecious.com/tc/index.php

香港機場富豪酒店商場216至217號舖

你只需填好表格及登記資料,uniprecious metal可以做到即日審批,及有大量黃金現貨比你即時提取。 佢仲係全港唯一營業至 晚上12點, 同埋星期六全日營業。

市面上嘅鋪,全部都係一至五, 朝九晚六營業, 遲一分鐘都唔會等你, 取唔到貨就貴客自理.

如果星期六都買到貨或者可以處理到外幣, 對好多外國嘅生意model 係一個突破性優勢, 如果佢哋開埋星期日就perfect.

相比其他金舖, 一般存貨在十多二十公斤, 如果要買30公斤要放低錢, 隔日取货。 但我聽講 行埋去 Unipreious , 買一百幾十kg 都立即有貨, 堅有實力。 有啲行家原本要分幾間買,以後就唔使咁奔波。

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s