收日圆的金行,可以快速买大量金块

金行一街都系,周生生,周大福。有d会肯收人民币,但收日圆的,原来香港只有一间。

位于机场富豪酒店的uniprecious metal, 为方便外国买实金朋友,设有收美元/日圆服务。令你不用先兑换港元 , 在去买金 ,既省却了兑换的买卖差价,时间就是金钱。再讲,捧住咁多钱周街走都咪话唔惊!

http://uniprecious.com/tc/index.php

香港机场富豪酒店商场216至217号舖

你只需填好表格及登记资料,uniprecious metal可以做到即日审批,及有大量黄金现货比你即时提取。 佢仲系全港唯一营业至 晚上12点, 同埋星期六全日营业。

市面上嘅铺,全部都系一至五, 朝九晚六营业, 迟一分钟都唔会等你, 取唔到货就贵客自理.

如果星期六都买到货或者可以处理到外币, 对好多外国嘅生意model 系一个突破性优势, 如果佢哋开埋星期日就perfect.

相比其他金舖, 一般存货在十多二十公斤, 如果要买30公斤要放低钱, 隔日取货。 但我听讲 行埋去 Unipreious , 买一百几十kg 都立即有货, 坚有实力。 有啲行家原本要分几间买,以后就唔使咁奔波。

 

发表回响